Uw partner in Reclame | 052 52 54 30

Produkten

Naast ons ontwerp staat Uwreclamenu ook in voor de uitvoering van al uw drukwerken. Deze in verschillende afmetingen en papiersoorten.

Wij drukken naamkaartjes - flyers - enveloppen - brochures - affiches - kalenders - doorschrijfblokken - ...

 

Naast dit standaard drukwerk kunnen wij ook hele grote affiches of posters drukken tot 160 cm x 120 cm, en dit met een snelle levertijd indien gewenst.

 

En steeds worden al onze drukwerken met de grootste zorg uitgevoerd. Of het nu om 50 naamkaartjes gaat of om 20000 folders, Uwreclame behandeld iedere bestelling met de grootste zorg.

 

Heeft u zelf geel ontwerp dan kijken wij samen met u wat we er kunnen van maken. Wij zijn aangesloten bij de grootste beeldbanken waar miljoenen foto's opstaan in verschillende categorien.

Dit zijn foto's die u vrij kan gebruiken voor al uw drukwerken.

Waarom uw drukwerk bij ons bestellen?

 

Wij zijn zeer flexibel en kunnen zeer snel werken indien gewenst. Zijn uw naamkaartjes op en heeft u binnen 2 dagen een beurs zorgen wij ervoor dat u uw kaartjes toch nog op tijd zult hebben.

 

Wij bieden tevens een héél groot gamma van verschillende drukwerken. Voor kleine oplagen is dit meestal digitale druk en voor meerdere oplagen is dit offset druk. Voor echt hele grote aantallen gaan we over tot rotatiedruk. Voor folders is dit de goedkoopste oplossing als u spreekt vanaf een aantal van 20000 stuks.

Drukwerk

© 2015 Uwreclamenu. All Rights Reserved.