Voertuigen - Autoglas tint

  Gegevens

  Bericht

  Uw autoruiten professioneel laten tinten of blinderen?

  Door uw autoruiten te blinderen, geeft u uw personenauto of bestelbus een exclusieve uitstraling. Daarnaast creëert u privacy doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Om een optimale kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met folies van hoogwaardige kwaliteit. Deze worden zonder luchtbellen, kreukels of stofdeeltjes aan de binnenkant van de ruit geplaatst.

  De mogelijkheden.

  5% TINT

  De 5% tint is de donkerste tint. Deze blindeertint wordt met name toegepast op bedrijfsauto’s en bij personenauto’s waarbij men geen inkijk van buitenaf wenst.

  20% TINT

  De 20% tint heeft een chique en strakke look, waardoor deze tint zeer populair is onder personenauto’s. Net zoals de andere tinten is de 20% tint UV- en zonwerend.

  35% TINT

  De 35% tint geeft een smaakvolle donkere tint aan uw autoruiten. Doordat de ruiten licht getint zijn, kunt u met daglicht de personen die in de auto zitten herkennen.

  50% TINT

  Geef een donkere twist aan uw auto met de 50% getinte folie. Buitenstaanders kunnen door de folie heen kijken, maar zien een donkere tint op de ramen. Daarnaast filtert de folie UV-straling uit het zonlicht.

  Vul ons contactformulier in en wij geven de juiste prijs voor jouw wagen.

  Autoglas tint

  Voordelen:
  • Warmtestraling wordt voor 70% gereduceerd.
  • Beschermt uw kinderen tegen de zon.
  • Inkijkwerend effect.
  • Inbraakvertragend.
  • Geen verkleuring van uw folie.
  • Sportieve look.