Indoor - Interieur

  Gegevens

  Bericht

  Creëer een aangename sfeer in uw bedrijf

  Niets is zo leuk dan werken in een gezellige ruimte. Doe iets met die kale witte muren, en maak het een toffe werkplek. Uwreclamenu kan ook uw kantoorruimte of werkplaats voorzien van de juiste visuals, logo of communicatie. Plaats ergens een leuke foto op een muur en u zult zien dat de hele ruimte er een stuk gezelliger zal uitzien.

  Fotobehang

  Met fotobehang maak je een wand helemaal nieuw. Er is voor ieder project een oplossing. Ontwerp eigen fotobehang met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. Je hebt de keuze uit drie varianten om iedere wand van een unieke uitstraling te voorzien.

  Naadloos
  Voorzie iedere wand van een unieke uitstraling. Voorbeelden zijn showrooms, kantoorruimtes of beursstands. Laat je creativiteit erop los en laat de wanden spreken.

  Uitgelicht: WalltexPro®
  De exclusieve WalltexPro® is de nieuwe standaard in wandbekleding. Deze heavy duty wandbekleding is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend, kras- en stootvast. Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet, waardoor het erg geschikt is voor ruimtes met veel daglicht.

  Belettering

  Een mooie belettering met een slogan of een leuke tekst op de muur. Of wil je liever een accentmuur maken met uw logo in het groot op de muur.

  Stretchframe

  Eindeloos van look veranderen is mogelijk met stretchframes (textielframes). Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

  Wissel gemakkelijk van boodschap

  Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Met de handige e-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Jouw klant heeft de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

  Interieur

  Voordelen:
  • Leuke omgeving
  • Wall print
  • Logo op muur
  • Eigen plaatsingsdienst