Indoor - Digital printing

  Gegevens

  Bericht

  Welke stickers?

  Bij Uwreclamenu is het de specialiteit om stickers klein of Groot te printen.We kijken op welk materiaal u de sticker wenst aan te brengen, en geven er jou de juiste sticker voor dat deze zeker niet loskomt. Liever rechthoekig of toch liever in de juiste vorm uitgesneden zoals de contouren rond uw logo, zijn allemaal mogelijk voor ons. Deze stickers kunnen voorzien worden van een matte of blinkende laminaat, zodat de levensduur van uw sticker langer zal zijn.

  Ramen en muren

  Raambelettering is voor veel winkels een juiste manier om de voorgevel van reclame te voorzien. Vaak zijn de gevels van glas, waardoor redelijk eenvoudig op een economische manier een grote herkenning gerealiseerd kan worden. Met digitale prints kunt u ramen en glaswanden beletteren in elke gewenste vorm of kleur. De digitale prints wordt veel gebruikt voor logo’s, teksten en foto’s, maar wij kunnen deze folie ook volgens uw ontwerp printen en snijden.

  Ook kunnen wij uw tijdelijke boodschap weergegeven op uw vitrine, deze kan in verschillende kleuren en vormen. Deze methode worden meer en meer toegepast in de Solden periode. Deze kunnen indien gewenst uitgevoerd worden in een removable film. Kan zowel om snijletters als digitale print gaan.

  Hoe printen we?

  Met ons modern machinepark kunnen wij printen van 1m60 tot 3m50 en zijn snelle opdrachten voor ons geen probleem.

  Uitsnijden?

  Ook kunnen wij uw sticker of foto uitsnijden in de vorm van het logo of andere vormen. Ook kunnen we dominstickers maken voor garage’s, zo kunnen wij er een 3D look aan geven door een bepaalde vloeistof er te laten over lopen. Deze vloeistof stopt op de randen van de sticker en geeft zo een bolvormig zicht aan de sticker.

  Digital printing

  Voordelen:
  • Stickers alle formaten
  • Recht of in vorm
  • Met of zonder laminaat
  • Vanaf klein aantal mogelijk