Outdoor - Reclamezuil

  Gegevens

  Bericht

  Waarom een reclamezuil?

  Een reclamezuil wordt ook wel een pylon of staander genoemd en is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dè manier van buitenreclame om uw naam, logo of boodschap te communiceren aan uw doelgroep, zonder afbreuk te doen aan de architectonische waarde van het gebouw.

  Wij leveren reclamezuilen van uitzonderlijke kwaliteit in alle soorten en maten. Wij hebben een supersnelle levertijd voor onze standaard reclamezuilen! Daarnaast maken we exclusieve maatwerk design zuilen en pylonen. Wij hebben 2 soorten standaard zuilen in ons assortiment, onverlicht en verlichte reclamezuilen.

  Gepersionaliseerd

  Naast de traditionele reclamezuilen kunnen wij ook voor de meer gepersonaliseerde reclamezuil zorgen van ontwerp tot uitwerking. Hier wordt uw reclamezuil op maat gelazerd en gelast in de vormen en kleuren van uw logo of huisstijl. Deze reclamezuil worden in ieder gewenste kleur gespoten.

  Plaatsing

  Voor de plaatsing hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij voorzien zelf de grondwerken en storten van beton voor het plaatsen van de zuil. Voor de aansluiting heeft Uwreclamenu zijn erkenningsnummer om elektriciteitswerken te mogen uit te voeren.

  Reclamezuil

  Voordelen:
  • Met of zonder verlichting
  • Ontwerp volgens huisstijl
  • gepersonaliseerde zuil mogelijk
  • Met of zonder verlichting
  • Zichtbaar aanwezig zijn