Gevel - Raam belettering

  Gegevens

  Bericht

  Prints

  Raambelettering is voor veel winkels een juiste manier om de voorgevel van reclame te voorzien. Vaak zijn de gevels van glas, waardoor redelijk eenvoudig op een economische manier een grote herkenning gerealiseerd kan worden. Met digitale prints kunt u ramen en glaswanden beletteren in elke gewenste vorm of kleur. De digitale prints wordt veel gebruikt voor logo’s, teksten en foto’s, maar wij kunnen deze folie ook volgens uw ontwerp printen en snijden.

  Ook kunnen we uw tijdelijke boodschap weergegeven op uw vitrine, deze kan in verschillende kleuren en vormen. Deze methode worden meer en meer toegepast in de Solden periode. Deze kunnen indien gewenst uitgevoerd worden in een removable film. Kan zowel om snijletters als digitale print gaan.

  Kleefletters

  Als u een boodschap wenst te brengen kunnen we dit in kleefletters op uw raam kleven. Met kleefletters vorm u geen groot beleefd vlak, maar kan er nog steeds tussen de letters naar binnen en naar buiten gekeken worden.

  One Way Vision

  Dit is de ideale wijze om grote prints op uw ramen te kleven en toch zelf ook nog naar buiten te kunnen kijken. Hou er wel rekening meer dat de prints iets minder scherp worden door de kleine gaatjes die er allemaal in zijn.

  Raam belettering

  Voordelen:
  • Stickers alle formaten
  • Recht of in vorm
  • Met of zonder laminaat
  • Vanaf klein aantal mogelijk