Gevel - Lichtreclame

  Gegevens

  Bericht

  Waarom een lichtreclame?

  U bent trots op uw bedrijf of winkel. En terecht. Maar wordt u ook gezien? Met een goede lichtreclame trekt u de aandacht, en nieuwe klanten. Van ontwerp en productie tot montage, alles in eigen huis, uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan. Wat u van ons kunt verwachten? Hoogwaardige materialen, degelijke constructies en doordachte details. Karaktervolle lichtreclame met net dat beetje extra uitstraling.

  Waarom LED

  Een LED lichtreclame is een fraaie en stijlvolle verlichtingsbron. Door de vele variatie mogelijkheden in afmeting, kleur, en duurzaamheid is het uitstekend geschikt om een passende lichtreclame naar uw wensen te ontwerpen. Andere voordelen zijn natuurlijk de lange levensduur, energiebesparing van gemiddeld 80% bij LED gebruik, schokbestendigheid en de mogelijkheid om kleine letters en logo’s te produceren. LED is bovendien zeer veilig, want deze werkt op 12 of 24V. Ook kan het zeer de moeite waard zijn om bestaande lichtbronnen (neon of TL-lampen) in doosletters of lichtreclame te vervangen voor LED.

  Door het lage stroomverbruik en de lange levensduur van led verlichting kan u uw lichtreclame een hele nacht laten branden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van led verlichting? Neem dan contact met ons op.

  Doosletters

  Doosletters zijn op dit moment veruit de meest populaire toepassing op het gebied van buitenreclame.Doosletters zijn driedimensionale letters of figuren met individuele verlichting. In tegenstelling tot lichtbakken zijn doosletters vriendelijker wat betreft uitstraling en passen ze vaak beter in de architectuur van een pand, omdat ze meer zicht op de achterliggende gevel bieden. Kunststof of aluminium doosletters geven uw bedrijfsreclame en of logo een bijzondere uitstraling. Doosletters zijn in diverse profielsoorten leverbaar, waarbij nagenoeg elk lettertype en logo te realiseren is. Onverlicht, verlicht of indirect verlicht, de mogelijk-heden zijn onbeperkt.

  Lichtreclame

  Voordelen:
  • LED Energie besparend
  • Ontwerp op maat
  • Verschillende mogelijkheden
  • Eye-catcher