Textiel - Textiel

  Gegevens

  Bericht

  Snel en goed kleding bedrukken

  Nieuwe kleding, een promotieactie, of een relatiegeschenk: er zijn verschillende redenen om kleding te laten bedrukken voor uw business. Uwreclamenu zorgt ervoor dat uw bedrukte kleding er professioneel uitziet. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in textieldruk en beschikken over een modern machinepark. Daarom kunnen wij snelle en kwalitatief goede bedrukkingen leveren. Omdat Uwreclamenu alle kleding in eigen beheer drukt, kunnen wij vlug en flexibel op uw wensen inspelen.

  Online Catalogus Bekijken?

  Bekijk al onze Textiel op onze online catalogus, met prijzen en beschikbaarheid.

  Transfereren van kleding

  Het is ook mogelijk om de kleding te bedrukking doormiddel van Transfers, dit zijn een soort stickers die wij met een hitteplaat op de kleding persen.

  –  Soms is het logo niet te borduren en dan kunnen we uitwijken naar transfers, denk bijvoorbeeld aan Full color logo’s (overgangen van licht en donker in een logo).

  –  Het is soms ook makkelijker voor een bedrijf om kleding te laten maken per stuk, dan kunnen wij in 1 keer 50/100/200/500 etc. transfers  maken, die houden wij hier op voorraad en we kunnen    dan in korte tijd kleding bedrukken op bestelling, denk bijvoorbeeld hieraan wanneer je nieuwe personeel aanneemt en in kleine mate kleding nodig hebt hiervoor.

  Kleding laten borduren

  Wilt u gepersonaliseerde kleding laten maken? Denk er dan eens aan om uw kleding te laten borduren! Uwreclamenu verzorgt naast de mooiste transfers ook voor de mooiste borduringen op uw kleding. Snel en tegen scherpe prijzen!

  Ga voor een luxe uitstraling

  Borduren wint snel aan populariteit wanneer men de afweging maakt tussen de verschillende mogelijkheden om een logo op kleding aan te brengen. De borduring heeft een luxe, exclusieve uitstraling en wordt voornamelijk toegepast op poloshirts, jacks, caps en badstof producten. Maar ook voor toepassingen die een robuuste behandeling vragen zoals heet wassen of chemisch reinigen (koksbuizen, schorten etc.), is een borduring zeer duurzaam alternatief.

  Geborduurde kleding van Uwreclamenu

  Uwreclamenu borduurt alle kleding in eigen beheer. Daardoor kunnen wij snel en flexibel op uw wensen inspelen. Ons moderne machinepark zorgt ervoor dat u alleen het allerbeste van ons mag verwachten. De strakste borduringen, op kleding van uitsluitend A-merken.

  Specialist in het borduren van kleding

  Vragen over het borduren van kleding? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u desgewenst professioneel advies. Bel ons op 052/52 54 30 of stuur een e-mail naar info@uwreclamenu.be. Of kom gewoon eens langs op het Hoogveld te Dendermonde.

  Textiel

  Voordelen:
  • Alles bedrukking in eigen huis
  • Ontdek onze ontwerp service
  • Snel bedrukken met tranfers
  • Een luxe borduring