Voertuigen - Color wrap

  Gegevens

  Bericht

  Waarom een color wrap?

  Naast dat het er enorm exclusief uitziet is het tevens een beschermend jasje om de auto heen die de lak beschermd tegen steenslag, krasjes en het weer. Bent u het ontwerp beu en wilt u een ander design op uw auto? Geen probleem, de folie kan gemakkelijk worden verwijderd door een professional, en worden vervangen met uw nieuwe design. Hierdoor lijkt het alsof u een totaal nieuwe auto in uw bezit heeft. Voornamelijk werken wij met folies van 3M en Avery, kom langs en bekijk onze kleurenstalen.

  Ook voor Reclame?

  Color wrap kan ook in combinatie gedaan worden met belettering. Zo kan een wagen in verschillende kleuren ingepakt worden, en dan voorzien worden van de nodige reclame. Of als u echt wil opvallen en exclusief wil zijn, wrappen we de wagen in een matte kleur. En plaatsen we er nadien een mooie blinkende belettering op.

  Kwaliteit

  Uwreclamenu gebruikt de beste folies die op dit ogenblijk op de markt zijn. Wij werken met Avery en 3M Kleurenfolies. Kom eens langs en bekijk onze kleurenstalen. Bij de meeste kleuren heeft u de keuze uit een matte of blinkende afwerking.

  Bekijk hier de online Avery Supreme kleuren kaart.

   

  Color wrap

  Voordelen:
  • Laat zien hoe exclusief uw wagen is
  • Welke kleur durf jij aan?
  • Originele kleur blijft intact
  • Eye-catcher
  • Perfecte oplossing voor fleetwagens