Indoor - Roll-up & Popup systemen

  Gegevens

  Bericht

  Voor winkel, evenement of beurs

  Beurssystemen zoals signs & displays zijn een ideale toepassing voor het aankleden of promoten van een winkel, product, evenement of beurs.
  Hieronder treft je de verschillende gangbare producten die wij snel uit voorraad kunnen leveren.

  Beurssystemen: de ideale aankleding voor verschillende doeleindenMet ons assortiment lichtgewicht beurssystemen kun je alle kanten op. We hebben veel standaardsystemen zoals roll up banners in verschillende formaten en vrijstaande beurswanden in verschillende vormen die makkelijk op te zetten zijn en uit te breiden met verlichting. Al deze producten worden geleverd met draagtas of -koffer voor efficiënt hergebruik en het beeld kan altijd verwisseld worden bij gebruik van het systeem voor een nieuwe promotie actie bijvoorbeeld.

  Beurssystemen: de ideale aankleding voor verschillende doeleinden

  Met ons assortiment lichtgewicht beurssystemen kun je alle kanten op. We hebben veel standaardsystemen zoals roll up banners in verschillende formaten en vrijstaande beurswanden in verschillende vormen die makkelijk op te zetten zijn en uit te breiden met verlichting. Al deze producten worden geleverd met draagtas of -koffer voor efficiënt hergebruik en het beeld kan altijd verwisseld worden bij gebruik van het systeem voor een nieuwe promotie actie bijvoorbeeld.

  Roll-up & Popup systemen

  Voordelen:
  • Makkelijk op te zetten
  • Licht van gewicht
  • Duidelijke reclame
  • Beurs, winkel,…
  • Vlug leverbaar